Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، صبح روز شنبه آزمایشگاه بیمارستان حضرت فاطمه (س) شهر دماوند به مساحت ۳۴۰ مترمربع با هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال به همت خیرین محترم سلامت در مدت زمان چهار ماه به بهره‌برداری رسید.

در این مراسم دکتر زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نماینده مردم شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه دماوند، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و جمعی از مسئولان منطقه حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه‌اندازی مجهزترین مراکز آزمایشگاهی شرق استان تهران در دماوند

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: با همت خیرین یکی از مجهزترین مراکز آزمایشگاهی در شرق استان تهران افتتاح و از نظر لجستیک و تجهیزات و ساختاری شکل مناسبی به خود گرفته است.

وی ادامه داد: این آزمایشگاه یک نقطه کانونی برای کنترل کیفیت آزمایش خواهد بود و با توجه به تجهیزات بسیار زیادی که با پیگیری نماینده شهرستان دماوند در مجلس فراهم شده امروز شرایط مطلوبی برای این آزمایشگاه در بیمارستان فاطمه زهرا(س) از نظر علمی، کمی و کیفی مهیا شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه این آزمایشگاه تقریبا به یک آزمایشگاه مرجع در این منطقه تبدیل شده و می‌تواند نیازهای متنوع آزمایشگاهی را برآورده کند، گفت: تلاش همکاران ما در این بیمارستان به گونه ای بوده که هیچ نمونه آزمایشگاهی از منطقه خارج نشود و توان علمی و تجهیزاتی به گونه‌ای طراحی شود که همه نیازهای آزمایشگاهی منطقه در همین بیمارستان تامین شود.

زالی خاطرنشان کرد: کار بسیار خوبی که همکاران ما در این آزمایشگاه طی ماه های اخیر در ذیل این مرکز آزمایشگاهی انجام داده اند، با توجه به اینکه تعداد زیادی از افراد در روستاها و مراکز پراکنده شهرستان سکونت داشته و به دلیل  مسن بودن امکان حضور در آزمایشگاه را ندارند، طرح ها و تورهایی ایجاد شده تا بتوانند نیازهای افراد را در محل مرتفع کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه یکی از موضوعات مهم در ایجاد آزمایشگاه بحث استمرار کنترل کیفیتی است، گفت: به نظر می‌رسد از قبل این امکانات زیرساختی پشتیبانی و آزمایشگاهی در این بیمارستان بسیاری از نیازهای مهم مردم ضمن بالا بردن کیفیت خدمات‌رسانی رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: خوشبختانه شرایط ارائه خدمات در این بیمارستان به گونه‌ای طراحی شده که با همپوشانی مناسب با بیمارستان سوم شعبان دماوند عملا در مدار خدمت رسانی قرار گرفته‌اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بیمارستان فاطمه زهرا در ۳ ماهه ابتدای سال بیش از ۵۰ هزار مراجعه کننده سرپایی داشته است که نشان می‌دهد این بیمارستان جایگاه ممتازی در شهر دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه فاز نخست برای این بیمارستان ۲۰ تختخوابی است و ما نیز در این مهم کمک می‌کنیم، گفت: درآمد اختصاصی چندبرابری بیمارستان نسبت به بهار سال ۹۹ را شاهد هستیم و حجم قابل توجه مراجعین سرپایی می‌تواند سرمایه خوبی برای توسعه آتی بیمارستان باشد.

سیداحمد رسولی نژاد، نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت: در آذرماه سال ۱۴۰۰ در آیین افتتاح درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت فاطمه (س)، موضوع افتتاح آزمایشگاه در این بیمارستان تا پایان تیرماه مطرح شد که البته به دو هفته تاخیر شاهد افتتاح آن هستیم.

وی با بیان اینکه در نظر داریم در نیمه دوم سال جاری نیز بخش های بستری و اتاق عمل را با کمک خیرین محترم افتتاح کنیم، گفت: مجموعا ساختمان و تجهیزات با کمک خیرین و هیات امنا به مبلغ ۱۰میلیارد تومان هزینه شده است.

لازم به ذکر است، خدمات قابل ارائه در این مرکز آزمایشگاهی شامل هماتولوژی، میکروبیولوژی، بیوشیمی، هورمون شناسی، سرولوژی، Urine Analysis, انگل شناسی، بانک خون، نمونه گیری و ... می‌باشد.

ضمناً جهت رفاه حال بیماران گرامی امکان نمونه‌گیری در محل کار یا منزل توسط کادر مجرب آزمایشگاه بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) دماوند فراهم گردیده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مجلس شورای اسلامی شهرستان دماوند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه

رییس کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، با عنوان این مطلب که تورم در حوزه سلامت بالاتر از تورم در کشور است، گفت: بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهروز همتی، رئیس پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مراسم اختتامیه این رویداد با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور دو مشکل عمده درباره تعرفه و خدمات بیمه دارند گفت: مشکل اول این است که در ۱۰ سال اخیر در دو سال متوالی افزایش تعرفه‌ای در خدمات آزمایشگاهی نداشتیم و در سال‌های بعد افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی را در این باره شاهد بودیم که در این صورت از تورم جاری عقب ماندیم.

وی افزود: تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی در خرید مایحتاج متفاوت و بسیار بالاتر است لذا این مشکل برای آزمایشگاه‌ها به وجود آمد و با افزایش قیمت ارز تجهیز آزمایشگاه‌ها با مشکل روبرو شد لذا آزمایشگاه‌ها نتوانستند با پیشرفت‌های کشور‌های دیگر و تجهیزات جدید، خود را به روزرسانی کنند.

همتی بیان کرد: این موضوع در نهایت به نظام سلامت برمی گردد، زیرا ۵ درصد بودجه سلامت در بخش آزمایشگاه مصرف و ۹۵ درصد بودجه در بخش درمان و بستری صرف می‌شود، اما با تجهیز آزمایشگاه‌ها و ایجاد تعرفه و به روزرسانی خدمات، پوشش بیمه‌ای تسهیل داده می‌شود.

وی تاکید کرد: در نظام سلامت مبتنی بر ارزش، ارزش گذاری به خدمات آزمایشگاه‌ها می‌تواند بودجه نظام سلامت را کاهش دهد.

وی اظهار کرد: از متولیان امر درخواست داریم دید دیگری به آزمایشگاه‌ها داشته باشند؛ ۷۰ درصد تشخیص، پیشگویی و درمان بیماری‌ها نقش مهم آزمایشگاه را نشان می‌دهد لذا آزمایشگاه به روز و پیشرفته به راحتی می‌تواند یک بیماری را تشخیص و درمان بیمار آغاز شود.

همتی بیان کرد: تعرفه خدمات آزمایشگاهی به روز نیست و از تورم عقب هستیم تأخیر در پرداخت بیمه‌ها نیز مشکل دیگری است که باید حل شود اکنون مردم باید ۳۰ درصد از تعرفه خدمات آزمایشگاهی را پرداخت کنند، اما بیمه‌ها این تعرفه را پوشش نمی‌دهند و مردم ۷۰ درصد، پرداختی دارند این ارتباط مالی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار نباید اختلاف داشته باشد تا بتوان ارتباط خوبی بین آزمایشگاه‌ها و بیمار برقرار کرد.

وی اظهار کرد: دو خواسته در این بین مطرح است؛ یک اینکه تعرفه‌ها منطقی شوند اکنون قیمت تمام شده تست‌ها آماده شده و قیمت‌های واقعی در قالب یک نرم افزار به زودی در اختیار مرجع سلامت قرار می‌گیرد در این راستا قیمت یک تست مشخص است.

وی در پایان یکی از بازوان مهم نظام سلامت را آزمایشگاه‌ها دانست.

در ادامه، پروفسور امیرحسن زرنانی دبیر علمی کنگره نیز در این مراسم ضمن تشکر از برگزار کنندگان کنگره، گفت: توجه به خدمات آزمایشگاه‌ها، پرهیز از صنف گرایی، استفاده از افراد متخصص، انتشار علم علوم آزمایشگاهی و شناساندن آن به جامعه دانش آموزی برای انتخاب رشته، معرفی چهره‌های ماندگار، حرکت روبه آینده از دستاورد‌های برگزاری این کنگره است.

همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی این رویدا اظهار کرد: «کیفیت را پایانی نیست» شعار کنگره امسال بود سعی کردیم در این راستا حرکت کنیم، همچنین استفاده از بستر‌های الکترونیک در کنگره امسال، از دیگر مزایای برگزاری کنگره بود.

بر اساس این گزارش، قطع نامه پایانی کنگره امسال، توسط دکتر فریبا شایگان مدیر روابط عمومی انجمن، قرائت شد.

در روز پایانی برگزاری این کنگره، که به مدت ۴ روز از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، محمدامین واعظی در بخش پوستر برگزیده کنگره امسال شد.

فرزانه عزیزمحسنی مسئول پنل محققین جوان و پوستر‌های کنگره از ۱۱۳ پوستر پذیرفته شده در کنگره امسال، ۹۰ ارائه وجود داشت که با توجه به امتیازات از بین ۵ نفر منتخب بخش پوستر، محمدامین واعظی از دانشگاه علوم پزشکی ایران انتخاب شد همچنین در این مراسم از ۵ نفر منتخب نیز با اهدای جوایز تقدیر و تشکر شد.

زینب داوودی مقدم، ناهید رضایی، امیرسالار نیکخواه بهرامی، محمدخانی عشرت آبادی اسامی منتخبان بودند.

دیگر خبرها

  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بزرگترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران در مارلیک افتتاح شد
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید