Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلی موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره نحوه انتخاب موضوع کرسی‌های آزاد و میزگردهای دانشجویی در سطح دانشگاه اظهار کرد: امروز مسائل بسیاری از حجاب گرفته تا آزادی بیان در بین دانشجویان محل بحث و سوال ایجاد کرده که باید محور برگزاری کرسی‌ها در به این سو جهت‌دهی شده و حول دغدغه‌های روز مطرح شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند که نبود دانشجویان در فضای فیزیکی دانشگاه این موضوع را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: اثربخشی کرسی‌های آزاد اندیشی به انتخاب هوشمندانه موضوع و عنوان آنها برمی‌گردد، در غیر این صورت کرسی‌ها نیز مانند همایش‌های کلاسیک بی نتیجه خواهند ماند. تعدادی از موضوعات و زمینه‌های مورد بحث شناسایی و احصا شده که با بهره‌گیری از بستر فضای مجازی در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شوند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق پیرامون تولید محتوای فضای مجازی بیان کرد: کلیپ‌های با محوریت پوشش و شئون آراستگی با معرفی پوشش در ادیان، پوشش در ایران، پوشش در اروپای جدید و قرون وسطی در حال ساخت و آماده‌سازی است تا در نهایت به تحلیل و آسیب‌شناسی جریان «چهارشنبه‌های سفید» برسیم.

موسوی با اشاره ضرورت به مشارکت دانشجویان در ساخت و انتشار ویدئوهای مذکور در انواع بسترهای فضای مجازی عنوان کرد: سناریو و طرح ساخت و تدوین این ویدئوها به‌صورت سریالی و با استناد به رهیافت‌های تاریخی(عهدین) صورت می‌گیرد و با رویکردی کاملاً پژوهشی و منطقی به‌دنبال ارائه تحلیل و تصویری واقعی از موضوع پوشش و حجاب در جامعه هستیم. ادعاهای پوچی مبنی بر اینکه «اسلام علیه زنان است و غرب مهد آزادی است» در این ویدئوها بررسی خواهد شد.

وی ادامه داد: ویدئوها به‌صورت کوتاه و اثرگذار در بازه 2 الی 3 دقیقه‌ای و با ادبیاتی جوان‌پسندانه برنامه‌ریزی شده است. سند اجرای این پروژه زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی استان تهران و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) طراحی شده است. باتوجه به فضای بزرگ و سقف بلند مسجد واحد تهران شرق جلسات بصیرت‌افزایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز برگزار می‌شود، البته پخش زنده این جلسات از صفحه اینستاگرامی نیز پیش‌بینی شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق تصریح کرد: مرکز مشاوره امین دانشگاه نیز با استفاده از بسترهای مجازی و تماس تلفنی فعالیت‌ها و خدمات تخصصی خود را به صورت غیرحضوری در دسترس دانشجویان قرار داده است. البته حسب تشخیص متخصصان و استادان مرکز، امکان مشاوره حضوری برای دانشجویان همچنان نیز امکان پذیر می‌شود. دانشگاه باتوجه رسالت‌های اجتماعی خود در منطقه محروم قیامدشت، مرکز مشاوره‌ای را در یکی از فرهنگسراهای شهرداری راه‌اندازی کرده است.

موسوی خاطرنشان کرد: براساس پایش نیازهای منطقه مشاوره‌های خانواده و حقوقی طبق جداول زمان‌بندی و حضور متخصصان و مشاوران در این مرکز ارائه می‌شود. انتخاب رشته تحصیلی و هدایت آموزشی نیز از دیگر خدماتی است که برای جوانان قیامدشت در بازه‌های زمانی مختلف ارائه شده و مورد استقبال نیز قرار گرفته است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1080022 برچسب‌ها فضای مجازی کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق مشاوره خانواده عفاف و حجاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فضای مجازی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد اسلامی تهران شرق مشاوره خانواده عفاف و حجاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق فضای مجازی کرسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان

تین نیوز

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران از انعقاد تفاهمنامه خدمات اجتماعی ویژه رانندگان تاکسی بین این سازمان و سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، احمد احمدی صدر با بیان اینکه ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی در سطح شهر تهران با هدف کاهش آسیب های اجتماعی فعالیت دارند، اظهار کرد: یکی از این پایگاه ها در سازمان تاکسیرانی با هدف ارائه خدمات ویژه اجتماعی به رانندگان تاکسی و خانواده های آنهاست.

احمدی با اعلام اینکه در شهر تهران نزدیک به ۷۰ هزار راننده تاکسی وجود دارد که این افراد معیشت شان را از این فعالیت تأمین می کنند، یادآور شد: با توجه به اینکه رانندگان تاکسی مدام در ترافیک، آلودگی هوا و تعامل با افراد گوناگون در جامعه هستند امکان ارائه خدمات مشاوره و مددکاری به شکل رایگان برای آنها و خانواده هایشان در پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در سازمان تاکسیرانی فراهم شده است.

وی صدر ادامه داد: در حال حاضر سازمان تاکسیرانی با پایگاه خدمات اجتماعی مستقر در این سازمان همکاری مناسبی را در جهت کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: با همکاری مناسب سازمان تاکسیرانی جلسه تخصصی مدیران این دو سازمان برگزار شده است تا در قالب تفاهم نامه این خدمات به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان افزایش یابد.

بر اساس گزارش سایت شهر، بیش از این وام ویژه به رانندگان تاکسی آسیب دیده اجتماعی به مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال توسط سازمان تاکسیرانی با همکاری پایگاه خدمات اجتماعی پرداخت شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران برتر کشور شد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است