Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این دانشگاه بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی را با سرمایه‌گذاری خارجی و در مدت چهار سال به بهره‌برداری خواهد رساند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در طول چند دهه گذشته اقدام اساسی برای توسعه تخت‌های آموزشی و درمانی در منطقه شرق تهران صورت نگرفته است به گونه‌ای که هم اکنون بار درمانی حدود دو و نیم میلیون نفر در شرق تهران و شهرستان‌های شرقی استان تهران بر دوش بیمارستان امام حسین «ع» است و در این سال‌ها دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرغم اینکه قطب آموزش پزشکی و قطب درمانی است، از بیمارستان آموزشی مدرن محروم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقاجانی تصریح کرد: وجود بسیاری از شریان‌های اصلی در شرق تهران و همجواری با استان‌های شمالی موجب شده است تا حجم بالایی از مجروحین حوادث ترافیکی و بیماران اورژانس به مراکز درمانی دانشگاه ارجاع شود که این موضوع، توسعه خدمات درمانی را بسیار پر اهمیت کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه این دانشگاه بر اساس سطح‌بندی خدمات درمانی، تا سال ۱۴۰۴ در منطقه تحت پوشش خود نیازمند احداث ۱۰ هزار تخت جدید است؛ تاکید کرد: با نیازسنجی‌های صورت گرفته و بررسی‌های کارشناسی، احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی مدرن و پیشرفته از دو سال قبل در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت که پس از اقدامات لازم و پیگیری‌های گسترده، شورای اقتصاد با احداث این بیمارستان موافقت کرد.

وی با اشاره به اینکه این بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی با سرمایه گذاری خارجی و در مدت چهار سال به بهره برداری خواهد رسید؛ یاد آور شد: این بیمارستان در قالب استاندارد‌های بین‌المللی بیمارستان‌های سبز، ایمن و هوشمند احداث خواهد شد که شامل مصرف بهینه برق و انرژی، پساب و پسماند استاندارد بیمارستانی، ضریب بالای ایمنی بیماران و سایر مختصات این نوع بیمارستان‌های پیشرفته در دنیا است.

آقاجانی افزود: زمان آغاز به کار این پروژه همزمان با اخذ مجوز‌های قانونی، فاز صفر و یک شامل طرح‌های مطالعاتی، جمعیت شناسی، اقتصادی، نیاز سنجی پروژه در منطقه شرق تهران و همچنین تهیه نقشه‌های اجرایی و فنی به اتمام رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشریح برنامه‌های این دانشگاه برای توسعه درمان در مناطق تحت پوشش دانشگاه ادامه داد: علاوه بر جمعیت تحت پوشش پنج و نیم میلیون نفری تهران در دانشگاه روزانه میزبان بیماران بسیاری از مناطق مختلف کشور هستیم که این موضوع بار زیادی را به تخت‌های بیمارستانی موجود وارد کرده است.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر احداث این بیمارستان به توسعه فضا‌های درمانی در بیمارستان‌های دیگر نیز پرداخته‌ایم اظهار کرد: علاوه بر این بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی، پروژه بزرگ بیمارستان جدید و مدرن شهدای تجریش با ظرفیت ۷۴۰ تخت با پیشرفت ۷۵ درصد در سال آینده امکان بهره برداری خواهد داشت که با اضافه شدن این ظرفیت در کیفیت و کمیت خدمات درمانی در شهر تهران شاهد رشد محسوسی خواهیم بود.

آقاجانی در پایان از معاون اول رئیس جمهور، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، شورای اقتصاد، مدیریت سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان حفاظت محیط زیست که در تحقق این امر دانشگاه را یاری کرده‌اند تشکر و قدردانی کرد.

گفتنی است؛ احداث بیمارستان جدید ۱۰۰۰ تختخوابی شرق تهران در حالی آغاز می‌شود که از سال ۱۳۶۵ با تأسیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تا کنون هیچ بیمارستان جامع جدیدی در دانشگاه به بهره برداری نرسیده است. ظرفیت‌های این بیمارستان مدرن می‌تواند بسیاری از نیاز‌های درمانی منطقه شرق شهر و استان تهران و بیماران فوق تخصصی ارجاعی از سراسر کشور را مرتفع کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محمد آقاجانی قطب آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده

طبق اعلام دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خبر فوت دکتر «زهرا ملکی قربانی»، پزشک طرحی در جاسک، که این روزها در فضای مجازی منتشر شده، نادرست است و وی در تهران فوت کرده است.

به گزارش مهر، انتشار خبر فوت دکتر زهرا ملکی قربانی در جاسک باعث ایجاد شایعات و نگرانی‌هایی در بین رسانه‌های رسمی و غیررسمی، مردم و جامعه پزشکی شده است.

دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با صدور اطلاعیه‌ای ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به خانواده محترم ایشان و جامعه پزشکی، فوت این پزشک طرحی در شهرستان جاسک را تکذیب می‌کند و از رسانه‌ها و سایر افراد جامعه تقاضا دارد که اخبار را از منابع موثق و معتبر دریافت کنند و از انتشار اخبار کذب و شایعات خودداری نمایند.

مرحومه دکتر زهرا ملکی قربانی پزشک طرحی در تاریخ ۳۰ دی ماه ۱۴۰۲ به دلیل مشکلات رفت و آمد و به درخواست خود، از بیمارستان جاسک به بیمارستان پارسیان منتقل و در آن‌جا مشغول به کار شد.

آخرین شیفت ایشان در بیمارستان پارسیان در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ بود و بعد از آن به تهران و نزد خانواده خود سفر کردند. و فوت ایشان در تهران اتفاق افتاده است.

هیچ گزارشی از درگیری و ضرب و جرح توسط بیمار یا همراهان بیمار در هیچیک از دو محل خدمت ایشان (جاسک و پارسیان) وجود ندارد. همچنین از زمان آغاز به کار ایشان در استان هیچ‌گونه مشکل کاری یا نارضایتی و شکایت یا درخواستی برای رفع مشکل از طرف نامبرده به دانشگاه مطرح نشده است؛ به همین دلیل فوت نامبرده هیچ گونه ارتباط کاری نمی‌تواند داشته باشد.

لازم به ذکر است که شیفت بعدی دکتر ملکی در بیمارستان پارسیان از تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز می‌شد. بنابراین، اخبار منتشر شده مبنی بر فوت ایشان در جاسک نادرست بوده و بر اساس آخرین اخبار و گزارشات فوت ایشان در تهران مورد تأیید است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درگذشت یک پزشک زن بیمارستان شریعتی/ مرگ یا خودکشی؟ مشاور اجتماعی سازمان نظام پزشکی : خودکشی پزشکان به مرز هشدار رسیده

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • اولین دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران راه‌اندازی شد
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد