Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق صبح امروز ۲۸ مردادماه در دانشگاه علمی کاربردی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم تکریم فرامرز اکرمی و معارفه خداداد واحدی سرپرست جدید دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق صبح امروز ۲۸ مرداد ماه ۹۸ در محل این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرامرز اکرمی رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق در مراسم تکریم خود که صبح امروز برگزار شد گفت: در مدت دو سال که در حوزه علم و آموزش در دانشگاه تهران شرق علمی کاربردی خدمت کردم، شاهد رشد و شکوفایی علمی و آموزشی بوده‌ام. درواقع فعالیت در فضای دانشگاهی جزو افتخارات و نعمت بزرگی برای من بود که باعث شد نه تنها سبک زندگی شخصی‌ام تغییر کند، بلکه توانستم اتفاقات خوب و مهمی را در راستای اهداف و رسالت‌های این دانشگاه انجام دهم.

اکرامی افزود: دانشگاه علمی کاربردی خوشبختانه توانسته است در سال‌های اخیر در توسعه فعالیت‌های آموزشی گام‌های خوبی بردارد، به طوری که در حوزه مهارت‌های کاربردی و دانشی رشد قابل توجهی داشته و ماموریت‌های خود را به خوبی پشت سر گذاشته است.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق ادامه داد: از زمان ورود محمد حسین امید در دانشگاه علمی کاربردی شاهد رشد و شکوفایی و نزدیک شدن به رسالت اصلی این دانشگاه به معنای واقعی بوده‌ایم. این در حالی است که در زمان خدمت من در این دانشگاه بحران‌ها و مشکلات مختلف آموزشی وجود داشت، به طوری که در آن زمان سامانه هم‌آوا راه‌اندازی شد که بلافاصله بعد از آن پذیرش دانشجو در سال ۹۶ با تغییر رویکرد این دانشگاه کار سنگینی بود که خوشبختانه توانستیم با کمک همکاران آن را انجام دهیم.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از کار‌های خوبی که در مدت مسئولیت بنده انجام شد، جذب همکاران به تعداد ۳۰۰۰ نفر بود که توانستیم در طول مدت ۳ ماه آن را سازماندهی کرده و به پایان برسانیم. از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که تنظیم اساسنامه دانشگاه از دیگر کار‌های بنیادی این دانشگاه بود که باعث تغییر و تحول در همه مراکز و واحد‌های آموزشی شد، به طوری که در بازدید از ۵۲ مرکز طی دو سال اخیر توانستیم ۱۲۰ هزار نامه آموزشی را دریافت و ارسال کنیم. همچنین صدور ۴۵ هزار دانشنامه و ۴۲ هزار تاییدیه تحصیلی از جمله فعالیت‌های دو ساله دانشگاه علمی کاربردی تهران شرق بوده است.

اکرامی تصریح کرد: در طول دو سال اخیر در دانشگاه علمی و کاربردی تهران شرق ۳۹ هزار گواهینامه موقت برای دانشجویان صادر شد. همچنین ۱۳ مرکز نوآوری و فناوری را راه‌اندازی کردیم. از طرفی ایجاد ۷۰ دفتر کارآفرینی و ۱۳۰ مرکز فناوری از فعالیت‌های خوب این دانشگاه بود. همچنین در طی دو سال اخیر در بازدید از ۲۳۰ مرکز و واحد دانشگاهی که برای نظارت انجام شد، ۹ کمیته نظارت تشکیل دادیم.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق بیان کرد: یکی دیگر از اتفاقات خوب در دانشگاه علمی کاربردی تهران شرق ماموریت‌محور بودن ۷۲ درصد رشته‌های پذیرش‌شده بود که ۲۸ درصد آن‌ها دارای تنوع مختلف بر اساس نیاز جامعه است.

رئیس سابق دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق با انتقاد از سیستم ستادی در دانشگاه علمی کاربردی تاکید کرد: در همه دانشگاه‌ها مقوله ستاد و صف یکی است، اما در دانشگاه علمی کاربردی یک ستاد کلی داریم که مراکز زیر مجموعه آن بر اساس ماموریت‌های این ستاد فعالیت می‌کنند، اما موضوع مهم این است که در واحد‌های استانی ورود عوامل ستادی باعث می‌شود هماهنگی لازم برای همه حوزه‌ها درست انجام نشده و از این ناحیه صدمه ببینیم. این در حالی است که موضوع ارتقاء کارکنان واحد‌های استانی که از سال ۹۲ مسکوت مانده، باید برای آن‌ها شرایط مناسب‌تری در نظر گرفته شود.

همچنین در این مراسم خداداد واحدی سرپرست جدید واحد تهران شرق دانشگاه علمی کاربردی گفت: من بر این عقیده هستم که دانشگاه باید جزو بهترین یا اولین و یا متفاوت‌ترین محیط‌های آموزشی باشد؛ چراکه ماموریت آن متفاوت بوده و باید برای پیشبرد اهداف و رسالت‌های خود و همچنین پیشرفت علمی حرکت کند. این در حالی است که در حال حاضر دانشگاه‌های ما نتوانستند آن گونه که باید مشکلات مختلف کشور را حل کند. البته باید بگویم دانشگاه علمی کاربردی نسبت به دیگر دانشگاه‌ها با توجه به رسالتی که دارد توانسته موفق عمل کند.

واحدی افزود: من معتقدم اگر مدیری به صورت تمام‌وقت فعالیت می‌کند و به اصطلاح عموم سرش شلوغ است، مشخص می‌شود که یا مدیر ناتوان بوده یا در آن نهاد ساختار وجود ندارد. من بر این باور هستم که برای پیشبرد فعالیت‌های آموزشی و تربیتی باید کار تیمی صورت گرفته و بر قالب سیستم‌سازی اداری کار به معنای واقعی انجام شود که اگر این اتفاق وجود نداشته باشد، بدون شک نتیجه خوبی به دست نخواهد آمد.

رمضانی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران شرق ادامه داد: امام علی (ع) در نهج‌البلاغه خطاب به افرادی که صاحب پست و مقام می‌شوند، می‌گوید؛ «اگر آن پست و مقام ماندگار باشد، هیچ‌گاه به شخص بعدی منتقل نمی‌شود.» پتانسیل و ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی فرصت خوبی برای هدایت جوانان و همچنین فعالیت‌های کاربردی علمی در پیشرفت علمی کشور است.

وی تصریح کرد: مسئولیت هدایت دانشگاه فرصت طلایی برای خدمت به مردم و به خصوص جوانان کشور که به عنوان آینده‌سازان ایران محسوب می‌شود، است. از طرفی باید به این نکته اشاره کنم؛ معتقدم وقتی فرد عاقلی در صدر مجموعه‌ای قرار می‌گیرد، بدون شک آن مجموعه شاهد پیشرفت خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مراکز نوآوری دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۲۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم