Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- به همت دفتر تحقيقات کاربردي استان جلسه نشست علمي پليس با پارک علم و فناوري دانشگاه تهران در محل دانشگاه تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پليس، سردار "عبدالرضا ناظــري " فرمانده انتظامي استان در ديدار با دکتر "زارعي هنزکي" رئيس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران بر گسترش و تقويت فعاليت هاي علمي و فرهنگي، همكاري در زمينه فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي به ويژه طرح هاي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي ، تاکيد و تفاهم نامه همکاري مشترک به امضاء رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدا اين جلسه سردار "عبدالرضا ناظري" فرمانده انتظامي شرق استان تهران با تقدير و تشکر از همکاري علمي دانشگاه با پليس بيان داشت: زماني مي توانيم کشور و جامعه را از گزند آسيب هاي و چالش هاي امنيتي حفظ کنيم که با آسيب هاي نو و مدرن با کنش هاي علمي، فناوري و نوآوري برخورد و با تقويت بنيه علمي، پژوهشي و فناوري با آنها مقابله به مثل  کنيم.
سردار ناظري با بيان اينكه دانشگاه، مغز متفكر يك كشور است، افزود: امروز به برکت انقلاب اسلامي هيچ فاصله اي بين پليس و دانشگاه وجود ندارد و پژوهش هاي دانشگاهي پشتوانه اي قوي براي اجراي بهتر ماموريت هاي نيروي انتظامي به شمار مي آيند.
اين مقام ارشد انتظامي استان، به جهش علمي پليس ايران پس انقلاب اسلامي اشاره کرد و اظهار داشت: نيروي انتظامي در زمينه کشف علمي جرم پيشرفت هاي چشمگيري داشته به طوري که امروز بخش مهمي از موفقيت هاي اين نيرو نتيجه کارهاي علمي ، پژوهشي وآزمايشگاهي است.
وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري (مدظله العالي ) به دستگاه ها و ارگان ها توصيه کردند که براي اجراي بهتر ماموريت هاي خود، به سمت دانشگاه بروند و از توليدات علمي آنها بهره برداري کنند افزود: نيروي انتظامي از جمله اولين سازمان هايي بود که در اجراي تدابير معظم له پيشقدم شد و امروز بيشترين تعامل و صميمانه ترين ارتباط بين نيروي انتظامي و نخبگان دانشگاهي برقرار است.
سردار ناظري در ادامه ، توليد امنيت را موضوعي همگاني عنوان کرد و اظهار داشت: امروز علم و پژوهش و فناوري نقش مهم و ويژه اي در توليد امنيت ايفا مي کند و جامعه نخبگان، پژوهشگران و دانشجويان نمونه که از طراوت و سرزندگي جواني نيز برخوردارند مي توانند در اين حوزه کمک شاياني داشته باشند.
فرمانده انتظامي شرق استان تهران در خاتمه با تاكيد بر همكاري اين مجموعه با دانشگاه گفت: پليس آمادگي دارد تا در زمينه احصاء، پيشگيري و کاهش آسيب ها و تهديدها در حوزه دانشگاه ها و مراکز علمي و نيز در مسائل مبتلابه دانشجويان همکاري هاي لازم را با دانشگاه، داشته باشد.
در ادامه، دکتر "عباس زارعي هنزکي"، رئيس پارک علم و فناوري دانشگاه تهران بيان داشت:" همکاري دانشگاه و پليس در عرصه هاي مختلف بويژه در ساختار علمي براي تهيه محتواي علمي امنيت و عوامل بستر ساز آن غير قابل انکار است و پليس مي تواند از اين ظرفيت براي توانمند سازي اجتماعي استفاده مطلوب و معقولي را به مرحله اجرا در آورد و اين دانشگاه با تمام توان و با به کارگيري متخصصين و اعضاي هيئت علمي آماده همکاري با پليس شرق استان تهران مي باشد.
گفتني است در اين مراسم طرفين علاوه بر بحث و گفت و گو پيرامون استفاده از ظرفيت ها و تجارب همديگر در حوزه شناخت علمي معضلات ترافيکي و امنيت اجتماعي، راه هاي چگونگي ادامه همکاري و توسعه تعاملات فيمابين و انعکاس مطلوب برنامه هاي فرهنگي و آموزشي را بررسي و تفاهم نامه همکاري مشترک براي مدت 3 سال به امضاء طرفين رسيد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امضاء تفاهم نامه همكاري فرماندهي انتظامي دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رئیس دانشگاه مازندران با بیان اینکه ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در راستای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی است گفت: مجوز راه اندازی این دانشکده برای دانشگاه مازندران کسب شده و مقدمات راه اندازی آن در حال انجام است.

حشمت الله علی نژاد افزود: رویکرد دانشکده فناوری‌های راهبردی، بین رشته‌ای و فرادانشکده‌ای است و نیازی به فضای زیر ساختی و اعضای جدید هیات علمی ندارد.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه چهار گروه ابزار‌های هوشمند، فناوری کوآنتوم، علوم شناختی و پدافند غیر عامل برای این دانشکده تدوین شده است ادامه داد: تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه‌های مختلف و راهبردی کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه‌های میان رشته‌ای با توجه به پیشرفت‌های نوین علمی دنیا و رفع نیاز‌های داخلی در بخش‌های مختلف از مهم‌ترین اهداف راه اندازی این دانشکده نوین است.

علی نژاد تاکید کرد: پذیرش دانشجو برای این دانشکده ازطریق ضوابط سازمان سنجش و آموزش کشور و به دو روش کارشناسی ارشد پیوسته و دکترای پیوسته انجام می‌پذیرد.

او گفت: ارائه بورسیه تحصیلی به دانشجویان نیز از دیگر امتیازاتی است که دانشجویان دانشکده فناوری‌های راهبردی از آن برخوردار می‌شوند.

یاد آور می‌شود وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تا کنون مجوز ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی را برای بیست دانشگاه کشور صادر کرده است.

زینب دیوارگر گزارش می دهد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • کشف جسد زن ۳۶ ساله در باغ و دستگیری قاتل
  • پاتک پلیس فیروزکوه به سوداگران مرگ 
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود