Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر ابراهیمی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس در مراسم ویژه هفته درختکاری که امروز از سوی دانشگاه تربیت مدرس و پارک علم و فناوری این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه پایدار اکوسیستم، گفت: در عین حال که در حال توسعه هستیم، ملاحظات اکوسیستم را رعایت خواهیم کرد.

دکتر احمدی، رئیس دانشگاه تربیت مدرس نیز ضمن اشاره به سابقه تاسیس ۱۵ ساله پارک علم و فناوری، بر نقش مهم این مجموعه در زمینه‌های مختلف فعالیت‌ها اشاره کرد و افزود: مجموعه علم و فناورانه مدرس به عنوان پارک دانشگاهی، بنیه عظیمی از علم و فناوری را فراهم آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس حمید ظهرابی، معاون سازمان حفاظت از محیط زیست نیز در این مراسم توجه به توسعه علمی اکولوژی را از اهم فعالیت‌های لازم در عرصه حفاظت از محیط زیست ذکر کرد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت از محیط زیست نیز در جمع مسئولان دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و کارآفرینان، با اشاره به اهمیت علم اکولوژی و اکوسیستم‌ها در برنامه‌ریزیهای کلان کشوری افزود: مدیریت ما باید به سمت مدیریت زیست بومی حرکت کند تا بر اساس تغییر اقلیم و شرایط محیط زیست تغییرات اکوسیستم را مدیریت و زمینه توسعه‌ای را فراهم کنیم.

بر اساس اعلام روابط عمومی پارک فناوری دانشگاه تربیت مدرس، وی نداشتن دانش تولید را از نقصان‌های علمی کشور ذکر و تصریح کرد: این‌که چه بکاریم، کجا بکاریم و چگونه بکاریم؟ علم است. متاسفانه در سال‌های اخیر بهره‌برداری‌های نادرست در بالادست باعث ایجاد مشکلات بسیاری از جمله از بین رفتن سفره‌های آب زیرزمینی شده است که بر مشکلات گذشته افزوده است، لیکن اگر برای کاشتی که می‌خواهیم، اقتصادی در نظر داریم؛ باید به تنوع، اکوسیستم، اقلیم و مدیریت زیست بومی واقف باشیم.

 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۸۵۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد

رئیس شورای عالی انجمن صنعتگران و بازرگانان مستقل ترکیه (موسیاد) در نمایشگاه اکسپو ایران با بیان این‌که آینده ایران را امروز در «نمایشگاه نوآوری و فناوری» می‌توان دید، تاکید کرد: امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

به گزارش ایسنا، ارول یارار، بنیانگذار و رئیس شورای عالی موسیاد در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف خانه نوآوری و فناوری ایران(آی هیت) از جمله محصولات حوزه پروبیوتیک، شیلات، ماشین آلات کشاورزی، ساختمان، پزشکی، دارویی و…، گفت: در سفر ایران و بازدید از نمایشگاه اکسپو، بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) از اولویت‌های اول من بود.

وی افزود: ایران علاوه بر اینکه دوست و همسایه‌ نزدیک ما است، در حوزه‌های مختلف فناوری و نوآوری بسیار توانمند است؛ به همین علت من اعتقاد دارم توسعه همکاری‌ها میان ایران و ترکیه می‌تواند نتایج خوبی را برجای بگذارد.

یارار ادامه داد: من در ترکیه صاحب پنج شرکت فولادی هستم و به همین دلیل نیازمند توسعه همکاری‌ها در این زمینه هستم؛ امروز در آی‌هیت متوجه شدم ایران در این زمینه نیز می‌تواند همکاری‌های اثربخشی با ترکیه داشته باشد.

وی، رقابت تکنولوژیک را از جدی‌ترین کارها در دنیا برشمرد و تصریح کرد: سطح تکنولوژی، آینده اقتصادی یک کشور را شکل می‌دهد؛ امروز من متوجه شدم تحریم مردم ایران را ناامید نکرده، بلکه به ایرانیان آموخته که روی پای خود بایستند.

یارار با بیان اینکه امروز، آینده ایران را در آی هیت دیدم، افزود: کار نوآورانه در این نمایشگاه بسیار جلوه پیدا کرده و قول‌ها به مرحله عمل رسیده است؛ این امر بسیار جای تقدیر دارد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که بتوانیم برای تعاملات تکنولوژیک و توسعه روابط تجاری نقش پل را ایفا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی