Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه جامع علمی-کاربردی بر اساس ماموریت ذاتی خود، مسئولیت انتقال مستمر یافته های علمی را به حوزه کاربرد بر عهده دارد. دکتر فرامرز اکرمی رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی واحد شرق استان تهران امروز دوشنبه در جریان بازدید از مرکز علمی-کاربردی خبرگزاری فارس با اعلام این مطلب افزود دانشگاه جامع علمی-کاربردی جزو دستاوردهای نوین منظومه نظام آموزش عالی برای انتقال آخرین یافته های علمی به حوزه کاربرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید که برای بزرگداشت روز خبرنگار صورت گرفت، آقای دکتر بنی هاشمی رئیس این مرکز گزارش مبسوطی از نوسازی ساختمان آموزشی آن ارائه کرد. وی گفت در نظر است تا این مرکز به قطب آموزش عکاسی در دانشگاه تبدیل شود. به گفته دکتر بنی هاشمی، علاوه بر رشته‌هایی که از قبل در این مرکز دایر بوده است، تجهیزات رشته‌هایی مانند فیلمبرداری، تدوین و مجری گری و دوبله در حال تهیه و نصب است. دانشجویان مرکز علمی-کاربردی خبرگزاری فارس می‌توانند کارورزی خود را در باشگاه خبرنگاران توانا بگذرانند و تولیدات خود را منتشر کنند. دکتر بنی هاشمی خاطرنشان کرد استفاده از استادان بنام رشته‌های مختلف در اولویت قرار دارد و همچنین تلاش می‌شود روی استادان جوان سرمایه‌گذاری شود.

آقای دکتر اکرمی سپس با قدردانی از دست اندرکاران مرکز علمی-کاربردی خبرگزاری فارس گفت این خبرگزاری جزو انگشت شمار خبرگزاری‌ها در جهان است که مرکز آموزشی دارد و با توجه به ارتقای جایگاه خبرگزاری فارس از رهگذر فعالیت مرکز آموزشی آن، شایسته است مدیران خبرگزاری وضعیت مساعدتری از نظر بودجه برای آن فراهم کنند. وی تاکید کرد مدرسان این دانشگاه باید متفاوت از استادان سایر دانشگاه‌های متعارف باشند تا بتوانند معلومات خود را به عرصه کاربرد منتقل کنند و آن را در اختیار دانشجویان قرار دهند. از این رو، دانشگاه اصرار دارد که این مدرسان دارای کد مدرسی باشند که متضمن احاطه آنان بر جنبه کاربردی رشته تخصصی خودشان است. وی افزود مراکز می‌توانند با معرفی خبرگان رشته‌های خود، زمینه دریافت کد مدرسی را برای آنان فراهم کنند. به گفته دکتر اکرمی، دستاوردها و دانش آموختگان این مرکز و سایر مراکز مشابه دارای ارزش افزوده متفاوتی هستند.

دکتر اکرمی یادآوری کرد در سطح کشور 22 مرکز این دانشگاه با برگزاری سمینار، کارگاه و کلاس با حضور استادان برجسته از اقصی نقاط دنیا، از تعاملات بین الملی برخوردارند و 10 مرکز از مجموع تعداد یاد شده در تهران قرار دارد. وی در پایان در خصوص اقبال جامعه نسبت به سبک آموزش در این دانشگاه گفت به عنوان یک شاخص شمار دانشجویان این دانشگاه در سال گذشته حدودا 20 درصد رشد داشته است. دکتر اکرمی با بزرگداشت روز خبرنگار و جایگاه خبرنگاری، به برخی دشواری‌های شاغلین این حرفه از جمله نبود زیرساخت های حرفه ای شغلی مانند امنیت استمرار شغل، نوع جبران و مجهول بودن مسیر شغلی در کنار مشکلات ماهیتی آن اشاره کرد.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی، استاد نمونه کشوری
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد